Programul de instruire privind sprijinul și consultanța persoanelor cu nevoi speciale și cu dizabilități, facilitând incluziunea socio-profesională a beneficiarilor din localitățile: mun. Cahul, sat. Văleni, rn.Cahul și satul Flămânda, rn. Cantemir continuă.

Primele 2 sesiuni de instruire i-au ajutat pe beneficiari să înțeleagă pașii și instrumentele incipiente pentru ulterioara angajare în câmpul muncii. Astfel, s-au abordat și discutat următoarele tematici:
✅ Comunicarea eficientă cu angajatorii;
✅ Acte necesare pentru angajare, cererea de angajare;
✅ Elaborarea unui Curriculum Vitae;
✅ Alegerea corectă a ținutei vestimentare;
✅ Comportamentul în timpul interviului de angajare în câmpul muncii.
Astfel de instruiri se vor petrece pe perioada implementării proiectului ,,Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități”, cu scopul de a ghida beneficiarii în cariera și orientarea socio-profesională, cu o ulterioară angajare în câmpul muncii, de către A.O.”AZI” Cahul în consorțiu cu A.O. ”ECOSCUT” Văleni și A.O. ” Speranța Tinerilor Goteșteni”.
Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact. Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova.
Evaluați articolul