Zi de Zi alături de prieteni

❤️ Zi de Zi alături de prieteni ❤️

” Cei mai adevărați prieteni sunt aceia care îți vor sta alături în cele mai întunecoase momente; pentru că sunt gata să înfrunte umbrele împreună cu tine și îți sunt alături în cele mai frumoase momente pentru că nu le este teamă să te vadă strălucind” – Nicole Yatsonsky;

Flash mob dedicat prieteniei, care a avut menirea de a dărui zâmbete și fericire tuturor oamenilor din jurul nostru. Ne-am strâns cu mic și mare și am împărțit inimi, ca simbol al iubirii și sărbătorii ”Dragobete” care se sărbătorează pe data de 24 februarie.
La activitate au participat atât persoane refugiate din Ucraina, cât și localnici din or. Cahul, voluntari și echipa AZI.

Scopul nostru este de a le demonstra celor din jurul nostru,  că prietenia și iubirea nu au etnie, culoare, gen sau religie și că uneori o persoană absolut străină poate să-ți devină cel mai bun sprijin într-un moment dificil.

Nu ne costă nimic să fim oameni.

Flash mob-ul ”Zi de Zi alături de prieteni” a fost realizat în cadrul proiectului ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir”.

Articol disponibil acum și pe: 

instagram – https://www.instagram.com/p/CpSsT2NNzvg/

facebook – https://www.facebook.com/ao.azi/videos/1760480694349200

 

Proiectul ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaților din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. ”AZI” și finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”
Evaluați articolul