”Urări de bine”

Asociația Obștească ”AZI” în parteneriat cu CC Luceafărul Cahul , având ca invitat special partenerul de mulți ani al Asociației Obștești ”AZI”, Primăria Municipiului Cahul , reprezentată de primarul Nicolae Dandiș, au participat la amenajarea unui spațiu prietenos copiilor cu denumirea de ”LUDOTECĂ” . Un spațiu dedicat copiilor refugiați din Ucraina și din mun. Cahul. Scopul lansării acestui spațiu este de a oferi suport psiho – social, activități ludice educaționale, socializare și activități distractive, atât pentru copiii din Ucraina, cât și pentru copiii din mun. Cahul și părinții.

Activitatea ludică s-a petrecut sub forma de expunere care redă convorbirea directă dintre două sau mai multe persoane, astfel copiii din Ucraina și din mun. Cahul au avut cele mai frumoase roluri de interpretat, prin dialog, expunând beneficiile rolurilor interpretate. La finalul activității au avut drept scop să-și ureze cele mai frumoase complimente.
Activitatea s-a finalizat cu o vizită la teatrul B.P. Hasdeu din mun. Cahul, organizată de Primăria municipiului Cahul în parteneriat cu Centrul de Creație ”Luceafărul” .
”Activitate ludică – formă alternativă de educație extrașcolară” – activitate din cadrul proiectului „Ludoteca – spațiu sigur și prietenos pentru TOȚI copiii”
Proiectul este implementat cu suportul Terre des hommes Moldova în cadrul „Toleranță zero față de violența în familie în regiunile Cahul și Ungheni”, parte a proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women.
Evaluați articolul