UE // Masă rotundă cu partenerul ”Apă – Canal” Leova

Asociația Obștească ”AZI” a participat la Masă Rotundă cu angajații, ”Apă – Canal” Leova, partener în cadrul proiectului ”Cetățeni Informați și Sensibilizați privind conectarea la serviciile de apă și canalizare din orașul Leova și localitățile Iargara, Filipeni, Romanovca și Cupcui”, unde a avut loc prezentarea rezultatelor activităților organizate în orașul Leova și localitățile: Iargara, Filipeni, Romanovca și Cupcui.

La eveniment a fost relatat rolul tinerilor și implicarea lor în implementarea proiectelor din comunitate, unde liderii împreună cu CLC- urile actualizate au  colectat  date privind:

-depistarea poziţiei univoce a localnicilor, cu privire la asigurarea cu serviciilor de canalizare și apă;

-dacă sunt  dispuși să contribuie la conectarea pentru serviciile de apă și canalizare cetățenii;

-Cum au fost organizate întâlnirile  cu cetățenii (pe străzi, de la poartă la poartă), care au fost  impedimentele;

-Cum să formulezi   mesajul  despre beneficiile  serviciilor publice de aprovizionare cu apă și canalizare pe înțelesul tuturor cetățenilor; ce greutăți am întâlnit.

Asociația Obștească ”AZI” mulțumește partenerului ”Apă – Canal” Leova pentru suport în implementarea activităților din cadrul proiectului și pentru frumoasa colaborare, oferindu-le materiale promoționale pentru o durabilitate a proiectului, și pentru a informa în continuare cetățenii despre beneficiile unui sistem de apă și canalizare modern.

Asociația Obștească ”AZI” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Cetățeni Informați și Sensibilizați privind conectarea la serviciile de apă și canalizare din orașul Leova și localitățile Iargara, Filipeni, Romanovca și Cupcui”. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru regiunea Sud este Asociația Obștească Centrul „CONTACT-Cahul”.

#ÎmpreunăMaiPuternici,#Eu4Moldova,#Eu4CivilSocietyMD,#CSOActionMoldova,#DezvoltareRegională

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns