UE // Locuitorii sectorului Focșa din municipiul Cahul informați despre serviciile de canalizare.

Tinerii din sectorul Focșa al mun. Cahul, împreună cu liderul grupului, Iuliana Neagu, consilierul Anatol Gorea și voluntarii de la A.O. ”AZI” au mers de la casă la casă pentru a aduce la cunoștință localnicilor cât este de benefică conectarea la serviciile de canalizare și cum se pot îmbunătăți condițiile de viață ale populației ca urmare a unui serviciu calitativ de canalizare.

Tinerii au adus argumente cum se poate îmbunătăți starea de sănătate a populației prin reducerea poluării mediului, în special a surselor de apă.

La întâlnirea cu locuitorii din sectorul Focșa au fost împărțite pliante informative.

Informarea cetățenilor continuă-n Municipiul Cahul

Asociația Obștească „AZI” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Comunități Informate, Sensibilizate privind conectarea la serviciile de canalizare” în Municipiul Cahul (inclusiv satul Cotihana), satul Crihana Veche, satul Roșu. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale „CONTACT-Cahul”.

#ÎmpreunăMaiPuternici,#Eu4Moldova,#Eu4CivilSocietyMD,#CSOActionMoldova,#DezvoltareRegională

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns