UE // Chestionarea cetățenilor din satul Crihana Veche, r-nul Cahul și sectorul Ghidro continuă

Grupul Local de tineri din satul Crihana Veche și sectorul Ghidro împreună cu voluntarii A.O. ”AZI” continuă să colecteze informații de la cetățenii din comunitate pentru a analiza care sunt problemele întâlnite, întrebările frecvente, nemulțumirile cu privire la serviciile de apă și canalizare. Care sunt necesitățile la care va trebui de atras atenția.
Chestionarul presupune colectarea de date privind informațiile referitoare la nivelul satisfacției al locuitorilor din localitate față de serviciul de asigurare cu apă potabilă. Pentru o dezvoltare mai rapidă și avansată este nevoie de părerea localnicilor față de un serviciu nou de canalizare.
Chestionarea va continua și rezultatele vor fi discutate cu reprezentanți APL și operatorul Apă – Canal Cahul, astfel încât să faciliteze conectarea la serviciile de canalizare.
Asociația Obștească ”AZI” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Comunități Informate, Sensibilizate privind conectarea la serviciile de canalizare” în Municipiul Cahul (inclusiv satul Cotihana), satul Crihana Veche, satul Roșu. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale „CONTACT-Cahul”.
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns