Tineri care-și doresc să progreseze

S-au finalizat instruirile din cadrul Laboratorului mobil de ghidare în carieră și orientare socio-profesională a persoanelor cu dizabilități , realizate de către Asociația Obștească „AZI” în consorțiu cu Asociația Obșteasca ”Speranța Tinerilor Goteșteni” și Asociația Obștească ”ECOSCUT” Văleni.

Prin efort și dorință au fost realizate în total 70 de activități de instruire a tinerilor cu dizabilități în domeniul angajării în câmpul muncii, în 2 raioane din sudul Republicii Moldova( Cahul și Cantemir).

În urma instruirilor realizate, am susținut beneficiarii în înregistrarea la Direcția pentru Ocuparea Forței de Muncă ( Cahul și Cantemir), pentru a le oferi un pic mai mult curaj de a progresa, de a aduce un plus valoare societății în care trăiesc, indiferent de dizabilitatea cu care se confruntă ( înregistrările continuă).

Articol disponibil acum și pe:
facebook : https://www.facebook.com/photo/?fbid=244513624924467&set=pcb.244518381590658
instgram : https://www.instagram.com/a.o.azi/

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de de Suedie prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova

Evaluați articolul