Sprijin, consultanță în înregistrarea la DOFM cu ulterioară ghidare pentru angajare pentru circa 50 persoane cu dizabilități din rn. Cahul și Cantemir

Revenim cu o nouă activitate în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități”.

Tinerii au participat la ședințele de instruire pe parcursul anului trecut 2022, dar continuă instruirile și în 2023 privind ”Sprijin, consultanță în înregistrarea la DOFM cu ulterioară ghidare pentru angajare pentru circa 50 persoane cu dizabilități din rn. Cahul și Cantemir” .

Am discutat cu tinerii despre:
✅Accesibilitatea la locul de muncă;

✅Specificul accesibilității în fucnție de dizabilitate;

✅Studiu de caz privind accesibilitatea persoanelor cu dizabilități;

✅Jocuri de socializare.

Beneficiarii au fost încântați să vină din nou la activitate iar noi i-am surprins cu câte un mic cadou, un gest micuț, cu o însemnătate mare.

Îi aducem mulțumiri domnului deputat Ion Groza, care ne-a oferit aceste daruri pentru a le face ziua mai frumoasă beneficiarilor noștri!

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns