Sesiune de mentorat cu privire la elaborarea planului de acțiuni anticriză 2023

O  nouă sesiune de lucru cu reprezentanții Consiliului Raional Cahul ( reprezentanți asistență socială, medicină, situații excepționale, învățământ…) privind Planul de Acțiuni anticriză 2023. Comisia de lucru a fost formată și aprobată prin dispoziția președintelui raional Cahul, Nicolae Dunas. Echipa de lucru a identificat obiectivele panului și urmează să repartizeze activitățile conform necesităților refugiaților. Acest plan urmează să fie aprobat de către Consiliul Raional Cahul pentru a gestiona criza refugiaților la nivel regional.
Această activitate este realizată de către A.O. „AZI” în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la incluziunea socială a fetelor și femeilor refugiate”, parte a proiectului „Consolidarea parteneriatului public privat pentru a îmbunătăți răspunsul la criza refugiaților în Republica Moldova” implementat de AO „Institutum Virtutes Civilis”, cu susținerea UN Women
și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.
Conținutul acestui material este în întregime responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia AO IVC, al WPHF și UN WOMEN.
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns