Ședință de lucru cu secretarii Coaliției Locale din regiunea de Sud a țării

Secretarii Coalițiilor Locale din cele cinci localități partenere, au fost invitați la o ședință de lucru, cu privire la implementarea activităților în teritoriu, din cadrul proiectului ”Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”

S-a discutat despre situația din localitățile: Cahul, Cimișlia, Cantemir, Leova și sat. Sălcuța, r-nul Căușeni. În două localități s-a finisat procesul de depunere a formularelor de proiect (Cahul și Cantemir), la Cimișlia urmează să fie postat anunțul de depunere a proiectelor, la Leova și Sălcuța perioada s-a extins cu o lună.

Secretarii Coalițiilor Locale au fost informați și despre procesul instruirilor. A fost întocmit un orar al ultimelor sesiuni de instruire pentru toate localitățile, unde vor participa membrii C.L, reprezentanții APL-urilor și a instituțiilor publice.

Această publicație este realizată în cadrul proiectului de grant UE „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”, implementat de Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, în calitate de partener principal, în consorțiu cu Konrad Adenauer Stiftung e.V. (KAS, Germania), Centrul pentru Studii Est-Europene (CSEE, Lituania) și Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE). Conținutul acestei publicații aparțin autorilor și nu reflecta opiniile Uniunii Europene și a Konrad Adenauer Stiftung e.V.

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns