Ședință de lucru a tinerilor din Tătărești cu reprezentanții Administrației Publice Locale Tătărești

Tinerii tătăreșteni în acțiune s-au întâlnit cu reprezentanții APL Tătărești pentru a impulsiona implementarea planului de acțiuni, a-l analiza detaliat și a-l pune-n acțiune.
Activitățile au fost discutate fiecare-n parte și a fost înaintat demersul pentru a fi aprobat planul la ședința consiliului local ce va avea loc în luna martie.
Tinerii au venit cu propuneri adăugătoare de a participa la procesele decizionale din localitate, de a se implica activ în dezvoltarea comunității.
Primarul Mihai Dionis și consilierii s-au arătat interesați de intenția tinerilor și uimiți că ”Programul de împuternicire a tinerilor din mediul rural” continuă.
După ședința APL, tinerii s-au îndreptat spre sediul unde va fi renovat Centrul de Tineret Tătărești.
Activitate organizată de Asociația Obștească „AZI” în cadrul programului ”Împuternicirea Tinerilor din Mediul Rural”, inițiativă implementată de către Institute for Rural Initiatives / Institutul pentru Inițiative Rurale în Moldova, în parteneriat cu Great Lakes Community Action Partnership (GLCAP), Ohio USA cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns