Roadele Programului de Împuternicire a Tinerilor din Mediul Rural

Satul Tătărești și Văleni, r-nul Cahul au beneficiat de cel de-al doilea grant din cadrul Programului de Împuternicire a Tinerilor din Mediul Rural.

Tinerii din Tătărești au procurat echipament pentru centrul tinerilor din localitate, unde urmează să implementeze proiecte și să petreacă activități pentru dezvoltarea continuă a comunității.

Tinerii din satul Văleni au procurat imprimante 3D pentru dezvoltarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor, unde vor beneficia de instruiri și apoi elementele elaborate pot fi procurate.

Activitățile tinerilor din cadrul proiectului constau în dezvoltarea lidershipului la nivel local și participarea tinerilor la procesul decizional local.

Activități organizate în cadrul programului ”Împuternicirea Tinerilor din Mediul Rural”, inițiativă implementată de către Institute for Rural Initiatives / Institutul pentru Inițiative Rurale în Moldova, în parteneriat cu Great Lakes Community Action Partnership (GLCAP), Ohio USA cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.

Evaluați articolul