Pentru dezvoltarea comunității tinerii din Văleni și Tătărești învață cum să scrie un proiect și cum să îndeplinească formularul de buget.

După formarea Academiei de tineri din localități, elaborarea viziunilor și a planurilor de acțiuni pentru perioada 2021 – 2025, a sosit timpul să trecem la fapte mari și mult mai vizibile.
 Tinerii din Tătărești și Văleni s-au întâlnit pentru a completa formularul de aplicare la proiect și pentru buget. Ei au lucrat asupra proiectului și asupra elaborării unui plan de acțiuni bine întemeiat pentru beneficiul comunității. Au învățat cum să elaboreze un tabel Gantt care include desfășurarea ativităților din proiectul depus de către tineri. Totodată au învățat cum să elaboreze un buget și cum să divizeze cheltuielile.
Tinerii din localitățile respective s-au arătat încântați de experiența acumulată pe perioada sesiunilor de instruire în domeniul poiectelor, având șansa de a fi finanțați de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.
Activitate organizată de A.O. ”AZI” , partener local în cadrul programului ”Împuternicirea Tinerilor din Mediul Rural”, inițiativă implementată de către Institute for Rural Initiatives / Institutul pentru Inițiative Rurale în Moldova, în parteneriat cu Great Lakes Community Action Partnership (GLCAP), Ohio USA cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns