Participarea Grupurilor Locale la întâlnirile cu consilierii (buget și finațe, social)

În luna septembrie Grupurile Locale au participat la ședințele Comisiilor (buget și finanțe, social) la întâlniri au participat consilieri locali care fac parte din comisiile de buget, probleme sociale. Grupurile Locale au prezentat reprezentanților APL proiectele elaborate și ca urmare au discutat despre alocarea de resurse financiare pentru implementarea mini – proiectelor. Grupurile locale au depus demers la primărie pentru a fi alocată suma necesară desfășurării activităților din cadrul mini – proiectelor.
Rezultat final: decizia APL cu privire la finanțarea a 4 – proiecte elaborate de către Grupurile Locale. Aceste proiecte se vor regăsi în planul  de acțiuni pentru promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și transformarea comunității într-o comunitate incluzivă.
Activitate organizată în cadrul proiectului „Împuternicirea tinerilor din raionul Cahul”. Proiect realizat de Asociația Obștească “AZI” cu suportul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din surse acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvolatre și Cooperare (SDC) și Suedia.
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns