O vară minunată alături de Academia Tinerilor Activiști

În satul Tătărești și Văleni din r-nul Cahul a răsunat un ecou cum nu s-a mai auzit.

Programul ”Academia Tinerilor Activiști” în cadrul proiectului ”Împuternicirea Tinerilor din Mediul Rural” a ajuns la final. Perioada înâlnirilor cu tinerii a fost de neuitat.

Aici, împreună am comunicat, am ascultat, am interacționat și am primit satisfacție. Am învățat să dezvoltăm spiritul de echipă, să punem în valoare interesele și valorile tinerilor. Am identificat probleme, am cunoscut factorii de decizie, am făcut cunoscute resursele din comunități. Împreună am încurajat activismul civic și liderismul tinerilor.

La finalul acestei Academii, tinerii din ambele localități vin cu model a viziunii lor, pe care l-au schițat. Prin această viziune Vocea Tinerilor se va face auzită.

Activitatea a fost organizată de A.O.AZI, partener local în cadrul programului ”Împuternicirea Tinerilor din Mediul Rural”, inițiativă implementată de către Institute for Rural Initiatives / Institutul pentru Inițiative Rurale în Moldova, în parteneriat cu Great Lakes Community Action Partnership (GLCAP), Ohio USA cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al SUA.

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns