Munca aduce rezultate

Zig Ziglar spunea: ”Te-ai născut să fii un învingător dar pentru asta, trebuie să plănuiești să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi”. 
   Noi suntem convinse că munca aduce rezultate și încercăm să ne dezvoltăm zi de zi în sfera de activitate pe care o practicăm dar și să-i motivăm pe cei cu care comunicăm să muncească pentru a-și îndeplini scopurile.
Nu putem să nu ne bucurăm pentru reușitele partenerilor noștri, de aceea vă prezentăm și dvs. exemplul celor 2 asociații care muncesc și se dezvoltă continuu.
Asociația Obșteasca ”Speranța Tinerilor Goteșteni” din rn. Cantemir și Asociația Obștească ”ECOSCUT” din rn. Cahul continuă să înregistreze tineri cu dizabilități la Direcția pentru Ocuparea Forței de Muncă (Cahul și Cantemir), din fiecare grup instruit din cadrul Laboratorului mobil de orientare profesională și personală a tinerilor cu dizabilități și consolidarea capacităților.
Reamintim că, beneficiarii instruiți în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități” beneficiază de suport și consultanță în:
– comunicarea eficientă cu angajatorii;
– consultanță în înregistrarea la DOFM;
– ghidare pentru angajare în câmpul muncii, etc.
Activitățile din cadrul proiectului continuă, rămâneți alături de noi!😉
Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de de Suedie prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns