Mișcarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate!

 Mișcarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate! 
Mișcarea este bună nu doar pentru sănătatea fizică, ci și pentru cea mentală. Una din consecințele efortului fizic prelungit este apariția gândurilor pozitive, fapt care este demonstrat și poate fi confirmat de fetele și femeile refugiate și nerefugiate din rn. Cahul.
Activitățile de taekwon-do și autoapărare din cadrul proiectului ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir”, organizate de A.O”AZI” în colaborare cu, Clubul Sportiv Taekwon-do ”DINAMIC” din or. Cahul, oferă posibilitatea fetelor și femeilor de a se recrea, de a uita de probeleme și de a-și îmbunătăți capacitățile de pregătire pentru situații de urgență și autoapărare.
Fetele și femeile sunt ghidate în activități de către echipa AZI și echipa Clubului Sportiv ”DINAMIC” – profesioniști în domeniul artei marțiale.
Proiectul ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaților din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. ”AZI” și finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns