Meditație pentru fete / femei refugiate și non refugiate din r-nul Cahul

Viața noastră cu părere de rău este plină de probleme și conflicte și agitație…toate se concentrează în cea mai răspândită problemă de pe planetă: STRESUL

Stresul este o totalitate de reacții nespecifice ale organismului, care sunt provocate de diferite acțiuni puternice, supraputernice, extremale și care sunt însoțite de o restructurare a forțelor ocrotitoare ale organismului. Prin intermediul proiectului ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” am găsit soluția de a elimina stresul și de a avea o gândire pozitivă asupra mediului înconjurător.

Ședințele de meditație pentru fetele / femeile refugiate și non refugiate din r-nul Cahul continuă săptămânal, astfel având rezultate pozitive și anume aplicarea tehnicilor învățate de reducere a nivelului stresului și de încărcare cu energie pozitivă pentru zile senine. Activitățile de meditație se petrec la Palatul de Cultură din mun. Cahul, ”Nicolae Botgros”, unde antrenoare este dna Rodica Panașescu.

Proiectul ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaților din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. ”AZI” și finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”
Evaluați articolul