Masă rotundă de finalizare a proiectului „Consolidarea mecanismelor de responsabilitate socială”

Iată – ne ajunși la finalul proiectului  „Consolidarea mecanismelor de responsabilitate socială”.

Ne-am adunat toți cei implicați în proiect pentru a discuta, prezenta și împărtăși cu drag din experiența acumulată.

La eveniment desigur au fost prezenți partenerii din cele trei localități: Crihana Veche, Tătărești și Văleni, reprezentanți APL, reprezentanți ONG, membrii Grupurilor Locale de Inițiativă, voluntari.

Cu mândrie putem spune că APL din cele trei localități au fost responsabili și interesați de implementarea mecanismului de bugetare participativă la ei în localitate, chiar dacă pe alocuri au fost anumite temeri.

Astfel au fost alocați în buget pentru anul 2024 pentru implementarea acestui mecanism sume de:

Crihana Veche – 25 mii lei;

Văleni – 20 mii lei;

Tătărești – 20 mii lei.

Le dorim succese în anul care vine partenerilor noștri și le mulțumim tuturor celor care au participat la acest proiect! Este o putere clară a cetățenilor de a influența deciziile și de a îmbunătăți viața în comunitate!

Activitate realizată de Asociația Obștească ”AZI„ în cadrul proiectului ”Consolidarea mecanismelor de responsabilitate socială„ cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestora reprezintă responsabilitatea exclusivă a proiectului „EU4Accountability – Societatea civilă împuternicită pentru o mai mare responsabilitate socială în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul materialului aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

People in Need Moldova

EU4Accountability

European Union in the Republic of Moldova

ALDA East

European Partnership for Democracy

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns