Marketingul – factorul esențial al succesului

În cadrul proiectului ”Cetățeni Instruiți – Comunități Prospere”, în perioada lunii octombrie curent, Asociația Obștească ”AZI” a organizat un curs de ”Marketing și Metode de Realizare a Produsului turistic”.

La curs au participat ghizii din Lunca Prutului, care au acumulat experiență pe perioada  elaborării unui itinerar turistic și unui pașaport al localității lor. Persoanele prezente la curs au fost ghizi de turism din localitățile: Crihana Veche, Manta, Vadul lui Isac, Colibaș, Brînza, Văleni, Slobozia Mare, Cîșlița Prut și Giurgiulești r-nul Cahul.

Participanții au învățat cum să-și promoveze produsele autohtone și cum să facă cunoscut satul natal. Au aplicat metodele învățate și cu ajutorul acostor metode au reușit să elaboreze un itinerar turistic al tuturor localităților. Au reușit să-și deschidă pagină de facebook și să-și promoveze serviciile comunității. La finele acestui curs au fost elaborate materiale promoționale a ghizilor pentru vizibilitatea localității la nivel de turism și servicii de turism.

Acest proiect este implementat de către A.O.AZI, desfășurat în parteneriat cu DVV International, finanțat cu suportul BMZ. Federal Ministry for Economic Cooperation and Development.

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns