Managementul proiectelor pentru organizațiile din consorțiu continuă

În cadrul proiectului ,,Societatea civilă contribuie la incluziunea socio – profesională a persoanelor cu dizabilități” s-au desfășurat ultimele instruiri cu privire la managementul proiectelor, unde au participat organizațiile din consorțiu: Asociația Obștească ”EcoScut Văleni” și Asociația Obștească ”Speranța Tinerilor Goteșteni”.
Organizațiile au beneficiat de elaborarea politicilor interne și anume înregistrarea A.O. „ECOSCUT” în calitate de organizație gazdă a voluntariatului și echipa A.O. „Speranța Tinerilor Goteșteni” a elaborarat viziunea, misiunea și valorile, cât și planul strategic intern.
Scopul Acestor instruiri este de a acorda suport și consultanță pentru 2 ONG-uri în domeniul managementul OSC (elaborare de documente , politici interne axate pe necesitățile OSC urilor) pentru 2 localități din raionul Cahul și raionul Cantemir.
Pe durata proiectului Asociațiile Obștești vor organiza activități pentru promovarea incluziunii socio – profesionale a persoanelor cu dizabilități, scopul proiectului fiind facilitarea incluziunii socio-profesionale a persoanelor cu dizabilități din regiunea de Sud a Republicii Moldova, prin crearea și dezvoltarea parteneriatelor locale și regionale pentru asigurarea unor piețe a muncii incluzive la nivel regional.
Activitate realizată de A.O ”AZI” care implementează proiectul „Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități” cu suportul financiar al Uniunii Europene.
Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.
Evaluați articolul