Lucrăm de acasă, pentru că ne pasă.

Astăzi, 03.04.2020 a fost inițiată o ședință online cu Liderii
Grupurilor Locale de Suport din cele 3 localități partenere: comuna Gotești, comuna Ciobalaccia și orașul Cantemir.
S-a discutat cu Liderii locali desptre posibilitatea de a organiza online activitățile de consolidare a capacităților persoanelor cu dizabilități și formarea lor ca Autoreprezentanți .
Ținând cont de faptul că persoanele cu dizabiltăți sunt aflate în rândul persoanelor mai afectate din cauza acestei pandemii, considerăm că e important în această perioadă să menținem legătura cu benficiarii proiectului.
Persoanele cu dizabilități au nevoie de informare pe înțelesul lor, într-un limbaj accesibil. Astfel ne propunem ca liderii GL să mențină legărtura cu ei, să îi informeze utilizând diferite platforme online – zoom mesenger, viber, altele, să îi telefoneze, să identifice nevoile, problemele care le au – alimente, dezinfectanți, măști și să informeze reprezentanții APL, asistenții solcali din localitate
Proiectul „Agenda de advocacy în raionul Cantemir – în sprijinul persoanelor cu dizabilități”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (Germania), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns