Lucrăm de acasă, pentru că ne pasă.

Astăzi, 03.04.2020 a fost inițiată o ședință online cu Liderii
Grupurilor Locale de Suport din cele 3 localități partenere: comuna Gotești, comuna Ciobalaccia și orașul Cantemir.
S-a discutat cu Liderii locali desptre posibilitatea de a organiza online activitățile de consolidare a capacităților persoanelor cu dizabilități și formarea lor ca Autoreprezentanți .
Ținând cont de faptul că persoanele cu dizabiltăți sunt aflate în rândul persoanelor mai afectate din cauza acestei pandemii, considerăm că e important în această perioadă să menținem legătura cu benficiarii proiectului.
Persoanele cu dizabilități au nevoie de informare pe înțelesul lor, într-un limbaj accesibil. Astfel ne propunem ca liderii GL să mențină legărtura cu ei, să îi informeze utilizând diferite platforme online – zoom mesenger, viber, altele, să îi telefoneze, să identifice nevoile, problemele care le au – alimente, dezinfectanți, măști și să informeze reprezentanții APL, asistenții solcali din localitate
Proiectul „Agenda de advocacy în raionul Cantemir – în sprijinul persoanelor cu dizabilități”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (Germania), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.

Evaluați articolul