Laboratorul mobil de formare profesională

Laboratorul mobil de formare profesională din cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități” continuă.

Asociația Obștească „AZI” revine cu activități noi în cadrul instruirilor privind importanța orientării în carieră a persoanelor cu dizabilități din mun. Cahul.

Asociațiile în consorțiu, Asociația Obșteasca ”Speranța Tinerilor Goteșteni” din rn. Cantemir și A.O ”ECOSCUT” din mun. Cahul continuă instruirea și consultanța cu alte 2 grupuri de beneficiari ai proiectului privind ghidarea în carieră și orientarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități.

Prin crearea Laboratorului mobil de orientare profesională și personală a tinerilor cu dizabilități din regiunea de sud a Republicii Moldova ne-am propus:
📌să suținem tinerii cu dizabilități în alegerea corectă a profesiei;
📌să creăm mecanisme ce facilitează dezvoltarea tuturor competențelor necesare pieții muncii;
📌prin atragerea tinerilor cu dizabilități garantăm o investiție a timpului și a resurselor personale în instruirea acestora.

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova

Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns