Joc comunitar interactiv prin aplicația Lerning Apps

Joc comunitar interactiv prin aplicația Lerning Apps
Ne mișcăm continuu, învățăm lucruri noi și suntem peste tot!😃
Echipa A.O. ”AZI” împreună cu persoanele refugiate și nerefugiate din mun. Cahul au vizitat Biblioteca raională ”Andrei Ciurunga”.
Este foarte importantă mobilizarea comunității și sprijinul bibliotecilor publice locale în realizarea activităților destinate comunității dar și refugiaților stabiliți pe teritoriul mun. Cahul.
Biblioteca raională ”Andrei Ciurunga” ne-a demonstrat că lumea digitală ne oferă posibilități nemărginite de comunicare prin intermediul aplicațiilor și jocurilor.
Integrarea în comunitate prin aplicații și jocuri, comunicarea cu autoritățile locale, mediatizarea și promovarea hobby-ului pe rețele sociale și pagini de socializare permit oricărei persoane să se autoevalueze și promoveze în modul său, așa cum, consideră mai bine.
Mobilizarea comunitară este un exemplu de comunicare asertivă în rândul persoanelor, indiferent de sex, vârstă, etnie sau apartenență religioasă.
Proiectul ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaților din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. ”AZI” și finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns