Învață să muncești și să aștepți

Henry Wadsworth Longfellow: ”Învață să muncești și să aștepți”

Munca asigură mereu un rezultat ce, inevitabil, reprezintă un pas înainte, iar astăzi noi am reușit să facem acest pas. Despre ce este vorba, probabil, vă întrebați?

În cadrul Ședinței ordinare a Consiliului Raional Cahul, din data de 16.03.2023, a fost aprobat Planul de acțiuni privind gestionarea crizei refugiaților în raionul Cahul, pentru anul 2023.

Documentul a fost elaborat în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la incluziunea socială a fetelor și femeilor refugiate”, implementat de A.O. „AZI”.

Planul de acțiuni privind gestionarea crizei refugiaților în raionul Cahul, pentru anul 2023, reprezintă un ghid de activitate și răspuns la criza refugiaților destinat autorităților locale și organizațiilor societății civile, dar și organizațiilor internaționale din afara țării, ce își propun să realizeze activități umanitare focusate pe gestionarea crizei refugiaților.

Anexat vă oferim link-ul cu înregistrarea video a ședinței Consiliului Raional Cahul. Subiectul discutat este cu nr. 22 – 1 oră, 06 minute, 50 sec. ⤵️
https://www.facebook.com/ziuadeazi.md/videos/760496622119485

Articol disponibil acum și pe:
Instagram:
Facebook:

Această activitate este realizată de către A.O. „AZI” în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la incluziunea socială a fetelor și femeilor refugiate”, parte a proiectului „Consolidarea parteneriatului public privat pentru a îmbunătăți răspunsul la criza refugiaților în Republica Moldova” implementat de AO „Institutum Virtutes Civilis” (Institutum Virtutes Civilis), cu susținerea UN Women (UN Women Moldova) și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară (Women’s Peace & Humanitarian Fund).
Conținutul acestui material este în întregime responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia AO IVC, al WPHF și UN WOMEN.

#wphfund #WomenBuildPeace #WomenRespond2Crises
#UNSCR1325 #WPSin2020 #InvestimWomen

Evaluați articolul