Întâlnirea tinerilor cu reprezentanți APL Văleni

Tinerii din Văleni în acțiune s-au întâlnit cu reprezentanții APL Văleni pentru a impulsiona continuarea planului de acțiuni, și a începe a doua etapă a proiectului.
Activitățile au fost discutate fiecare-n parte și au fost repartizate pentru cele 3 luni de.
Tinerii au venit cu propuneri adăugătoare de a participa la procesele decizionale din localitate, de a se implica activ în dezvoltarea comunității.
Primarul Silvia Știrbeț și reprezentanții APL s-au arătat interesați de intenția tinerilor și uimiți că ”Programul de împuternicire a tinerilor din mediul rural” continuă.
După ședința APL, tinerii urmau să identifice un agent economic pentru a procura masa de șah în aer liber, unde Primăria satului Văleni vine cu contribuție în cadrul programului.
Activitate organizată de Asociația Obștească „AZI” în cadrul programului ”Împuternicirea Tinerilor din Mediul Rural”, inițiativă implementată de către Institute for Rural Initiatives / Institutul pentru Inițiative Rurale în Moldova, în parteneriat cu Great Lakes Community Action Partnership (GLCAP), Ohio USA cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns