Începem Noul An în forță, împreună cu fetele/ femeile refugiate din Ucraina stabilite pe teritoriul mun. Cahul

✅Începem Noul An în forță, împreună cu fetele/ femeile refugiate din Ucraina stabilite pe teritoriul mun. Cahul dar şi fetele/femeile nerefugiate, la Clubul Taekwon-do ”DINAMIC”, din mun. Cahul.
📌Scopul nostru este să învățăm fetele/femeile cum să facă față agresiunii, violenței, comportamentelor antisociale. Dorim să creștem coeziunea socială dintre refugiați și membrii comunităților gazdă, și să integrăm social şi economic inclusiv femeile şi persoanele din grupuri vulnerabile.
✅Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir”, pentru creşterea capacității de pregătire pentru situații de urgență, autoapărare, ridicare și conştientizare a comunității cu privire la fenomenul violenței împotriva femeilor prin realizarea de măsuri pentru prevenirea acestui fenomen antisocial.
Proiectul „Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaţilor din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. „AZI” şi finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns