Grupurile Locale de Inițiativă din: Tătărești, Crihana Veche și Văleni au lucrat la calendarul privind implementarea procesului de bugetare participativă pentru anul 2024

Vă anunțăm că și în această lună Grupurile Locale de Inițiativă din: Tătărești, Crihana Veche și Văleni s-au întrunit în ședințe de lucru. De data aceasta pentru s-a discutat și elaborat calendarul privind implementarea procesului de bugetare participativă pentru anul 2024.

Aceasta este o etapă crucială în eforturile de a implica comunitățile în luarea deciziilor legate de buget.

S-au pus laolaltă idei și sugestii pentru a crea un calendar care să reflecte nevoile și obiectivele pentru anul viitor.

Calendarul va include etapele cheie ale procesului de bugetare participativă, inclusiv perioada de depunere  a propunerilor, consultări publice și evaluare a proiectelor.

Aceasta este o oportunitate pentru comunități pentru a lucra împreună și a asigura că procesul este transparent și accesibil pentru toată comunitatea.

Aceste activități au fost realizate  de Asociația Obștească ”AZI„ în cadrul proiectului ”Consolidarea mecanismelor de responsabilitate socială„ cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestora reprezintă responsabilitatea exclusivă a proiectului „EU4Accountability – Societatea civilă împuternicită pentru o mai mare responsabilitate socială în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul materialului aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

People in Need Moldova

EU4Accountability

European Union in the Republic of Moldova

ALDA East

European Partnership for Democracy

 

 

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns