Fotografii tematice „NON-DISCRIMINĂRII”

Pe parcursul implementării proiectului  ,,Abilitarea persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir prin comunicare  pentru  revendicarea  drepturilor  și  iradicarea discriminării ” tinerii cu dizabilități, tinerii majoritari din satul Crihana Veche, mun.Cahul, comuna Gotești, satull Baimaclia, activi în realizarea de fotografii tematice.

Grupurile Locale din cele 4 localități partenere u avt ca temă de acasă realizarea și postarea pe rețelele de socializare a 10  fotografii per grup cu tematica Non-Discriminării.

Grupurile participând la activitățile de instruire organizate de către echipa A.O.AZI, au reușit ca să adune fiecare fotografii, mai apoi să le aleagă împreună cu Liderii cele mai reușite și să le transmită spre coordonare pentru a le posta.

Persoanele cu dizabilități din aceste localități partenere au participat deasemenea și ei la elaborarea acestor fotografii, unde și ei au avut dorința de a transmite prin poze că și ei au drepturi, pot transmite informații cetățenilor, au puterea de a transmite mesaj.

********************************************************************8

Această publicație a fost produsă cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acesteia aparține Asociației Obștești „AZI”, care implementează proiectul „Abilitarea persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir prin comunicare pentru revendicarea drepturilor și iradicarea discriminării” şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.
@Fundatia Est-Europeană /Est European fundation
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns