Fete și femei în acțiune!

Fete și femei în acțiune!🙋‍♀️💪
Împreună cu fetele/ femeile refugiate din Ucraina, fetele/femeile din mun. Cahul, precum și echipa de femei ale Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei Cahul am petrecut încă un antrenament la Taekwon-do club ”DINAMIC” pentru a ne întări voința de a cunoaște mai mult despre cum trebuie să facem față agresiunii și violenței.
Antrenamnetele sunt menite nu doar pentru a învăța fetele și femeile tehnici de autoapărare, dar și pentru a le învăța cum să acționeze când simt că sunt în primejdie astfel, evitând anumite certuri sau neînțelegeri.
Factorul psihologic este un element foarte important în viața noastră, de aceea este important să cunoaștem cum să evităm sau să nu ajungem la conflicte, neînțelegeri, contradicții care ar avea un impact negativ asupra noastră sau asupra celor din jur.
Mulțumim Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei Cahul care a participat cu noi la antrenament și a arătat un exemplu de implicare și comunicare socială dar și dezvoltare personală, fetelor și femeilor prezente.
Proiectul „Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaţilor din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. „AZI” şi finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns