Este foarte important să iubești ceea ce faci, căci doar atunci munca ta va aduce roade

Este foarte important să iubești ceea ce faci, căci doar atunci munca ta va aduce roade.
Unul dintre domeniile de activitate al Asociației Obștești „AZI” este sprijinirea persoanelor cu dizabilități.
De ce aceste persoane?
Deoarece, este foarte important să ne susținem unii pe alții, să fim deschiși spre nevoile și greutățile altora care sunt mai vulnerabili din anumite aspecte.
Unul din proiectele care ne ajută să contribuim la integrarea persoanelor cu dizabilități în societate și în câmpul muncii este – “ Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități”.
Activitățile organizate în cadrul acestui proiect au scopul de a facilita incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități în regiunea de Sud a Republicii Moldova, prin crearea și dezvoltarea parteneriatelor locale și regionale pentru asigurarea unei piețe a muncii incluzive la nivel regional.
Instruirile privind integrarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități sunt desfășurate de către A.O. AZI în consorțiu cu Asociația Obșteasca ”Speranța Tinerilor Goteșteni” și A.O. “ECOSCUT” Văleni.
Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de de Suedie prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns