Două parteneriate durabile au fost lansate

În cadrul proiectului ”AbiliTare pentru IMPLICARE” , au fost semnate două acorduri de colaborare cu APL Tătărești și APL Crihana Veche, r-nul Cahul. Scopul semnării acestor acorduri a fost de a crește pariciparea incluzivă a tinerilor la nivel local, promovarea dialogului constructiv cu Autoritatea Publică Locală.

Miza principală a proiectului va fi implicarea activă a tinerilor în diverse activități pentru o ma bună implementare a politicilor de tineret la nivel local. Criteriile de selectare a localităților au fost: localități rurale, diversitate etnică și tineri doritori de schimbare.

Proiectul își propune să formeze și să abiliteze tineri cu intrumente de mobilizare a comunității, să ghideze și să încurașeze acțiunile tinerilor implicați.

Această activitate a fost realizată de Asociația Obștească ”AZI” în cadrul proiectului ”AbiliTARE pentru IMPLICARE”, o continuare a proiectelor marca IntegrACT, implementat de Institutul pentru Inițiative Rurale în cadrul Programului de Granturi al Ministerului Educației Cercetării și Culturii al RM (2017- 2020)

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns