Despre rezultate, rezultate din fiecare activitate

Despre rezultate, rezultate din fiecare activitate 

Tinerii cu dizabilități doresc să învețe și să-și dezvolte capacitățile, abilitățile de comunicare cu angajatorii, să-și dezvolte o afacere, să se promoveze pentru a fi cunoscuți, nu doar ca persoane care au nevoie de ajutor și cer, dar ca și persoane care pot munci și doresc să contribuie la dezvoltarea comunității.

Prin intermediul proiectului ”Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități” implementat de A.O. ”AZI”, împreună cu asociațiile în consorțiu Asociația Obșteasca ”Speranța Tinerilor Goteșteni” din rn. Cantemir și A.O. ”ECOSCUT” din rn. Cahul, oferim posibilitatea tinerilor cu nevoi speciale de a se afirma, de a cunoaște și de a se implica activ în dezvoltarea personală dar și cea profesională.

 

Urmărim un scop bine definit pe care dorim și muncim pentru al îndeplini și anume: Facilitarea incluziunii socio-profesionale a persoanelor cu dizabilități din regiunea de Sud a Republicii Moldova prin crearea și dezvoltarea parteneriatelor locale și regionale pentru asigurarea unei piețe a muncii incluzive la nivel regional.

Articol disponibil acum și pe:

facebook – https://www.facebook.com/photo/?fbid=203024002406763&set=pcb.203023839073446
instagram – https://www.instagram.com/p/CpBC2vAtMt-/

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns