Concurs de selectare a localităților din cadrul proiectului ”Abilitare prin libera exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir”

LANSARE DE CONCURS

                      Asociația Obștească AZI lansează concurs de selectare a localităților      

                                                                 partenere de proiect!

Asociația Obștească ”Azi” implementează proiectul ”Abilitare prin libera Exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir”, în scopul promovării accesului liber și sigur a persoanelor cu dizabilități la informație.

 

Obiective specifice:

  • Consolidarea capacităților a 10 persoane cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir în domeniul comunicării publice în baza materialelor de suport create
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare și participare ale persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir, astfel încât aceștia să ia decizii și să-și ceară drepturile, participând activ la viața comunității, inclusiv prin intermediul surselor media locale existente: TV, portaluri de știri, ziare.
  • Promovarea produselor media elaborate de către persoanele cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir, cu participarea lor pentru schimbarea atitudinii în societate față de persoanele cu dizabilități de la abordarea prin milă, la o abordare bazată pe drepturi.

Criteriile de selectare:

  • Aria geografică;
  • Numărul de persoane cu dizabilități din localitate;
  • Experiența de colaborare cu ONG, implicare în proiecte;
  • APL deschisă să se implice în susținerea persoanelor cu dizabilități în activitățile proiectului;
  • APL să promoveze atitudini și comportamente non-discriminatorii față de persoanele cu dizabilități.

Pentru participarea la concurs se va admite scrisoarea de intenție care va fi expediată la adresa de e-mail: ao.azi.cahul@gmail.com.  Dacă solicitările vor fi verbale, adresate la telefon, acestea vor fi documentate și acceptate pentru concurs.

Termenul limită de prezentare a scrisorilor de intenție: 30 septembrie 2020, ora 17:00

Contacte: ao.azi.cahul@gmail.com tel: 0299 20542; https://www.facebook.com/ao.azi

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitate exclusivă a proiectului ”Abilitare prin libera Exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir, implementat de A.O ”AZI” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns