Azi, lucrează de acasă!

Situaţia actuală din ţară şi din întreaga lume, ne face să fim mult mai responsabili şi să avem grijă de noi şi de cei din jur.

„Asociaţia Obştească Azi Cahul” a întreprins măsurile necesare pentru angajaţii şi partenerii lor. Pe durata stării de urgenţă lucrăm de acasă pentru a nu pune în pericol vieţile omeneşti. Suntem disponibili 6 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, timp în care ne puteţi contacta pe numerele de telefon a Asociaţiei şi putem comunica prin reţelele de socializare: facebook- Asociatia Obsteasca Azi şi www.aoazi-cahul.md.

Azi şi pe durata pandemiei, vă rugăm să ţineţi cont de restricţiile impuse de către Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale al Republicii Moldova şi Guvern pentru combaterea răspândirii COVID-19. În această perioadă este interzis aflarea în spaţiile publice, ieşirea din casă dacă aţi fost izolaţi în carantină pentru 14 zile şi aflarea la distanţă mai mică de 1m faţă de alte persoane. Să fiţi cu precauţie atunci când mergeţi la magazin, la farmacie sau la medic. Şi să nu uitaţi de noul outfit „M&M” (Măşti şi Mănuşi).

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns