Autoapărarea – arta de a învinge atacatorul

Autoapărarea – arta de a învinge atacatorul

Fiecare activitate își are un sens și o regularitate, iar noi încercăm să o respectăm pentru a ajuge la un rezultat frumos, de aceea fetele și femeile refugiate și nerefugiate din mun. Cahul frecventează cu regularitate fiecare antrenamnet de taekwon-do la Clubul Taekwon-do ”DINAMIC” – activități realizate în cadrul proiectului ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir”.

Autoapărarea nu înseamnă o luptă frenetică, haotică sau care induce panică, cum ne vine pe moment, ci reprezintă o abordare exactă, cu reguli şi principii riguroase, cu tehnici clare ce se execută într-o ordine predefinită, cu tactică și strategie – o informație care ar trebui să o cunoască fiecare dintre noi.

Pagina de facebook a asociației, vă invităm să urmăriți activitatea – https://www.facebook.com/ao.azi .

Proiectul ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaților din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. ”AZI” și finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”

#CooperareGermană #DezvoltareRegională #GIZMoldova #MLPS

GIZ Moldova

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns