Asistență materială oferită persoanelor refugiate din satele raionului Cahul

Asistența materială este una din necesitatea prioritară identificată în urma colectări directe a datelor de la persoanele refugiate, atât din mediul urban cât și cel rural al rn. Cahul.

Proiectul ”Societatea civilă contribuie la incluziunea socială a fetelor și femeilor refugiate” implementat de A.O. ”AZI” a oferit posibilitatea persoanelor refugiate de a-și putea acoperi unele din necesitățile prioritare.

Beneficiarii direcți au primit vouchere pentru a-și putea procura bunurile conform preferințelor (mărime, culoare, model, etc.), conformându-se prețului.

Conștientizăm că nu putem acoperi toate necesitățile acestor grupuri situate atât în mediul urban, cât și în mediul rural  afllate, dar putem contribui la îmbunătățirea calității vieții acestora și acoperi parțial unele necesități prioritare.

📌Articol disponibil acum și pe:⤵️
instgram – https://www.instagram.com/p/CpBN-OztsOD/
facebook – https://www.facebook.com/photo?fbid=203043139071516&set=pcb.203043245738172

Această activitate este realizată de către A.O. „AZI” în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la incluziunea socială a fetelor și femeilor refugiate”, parte a proiectului „Consolidarea parteneriatului public privat pentru a îmbunătăți răspunsul la criza refugiaților în Republica Moldova” implementat de AO „Institutum Virtutes Civilis”, cu susținerea UN Women și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.
Conținutul acestui material este în întregime responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia AO IVC, al WPHF și UN WOMEN.
Institutum Virtutes Civilis

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns