Ambiție și rezultat

Salutare comunitate!!!

Astăzi venim cu noi vești, de această dată despre Daniel Ursachi, un tânăr activ, ambițios cu planuri și vise mărețe care indiferent de dizabilitate nu se oprește din a-și îndeplini scopul.

Vă reamintim că,  Daniel Ursachi face parte din grupul de beneficiari din Flămânda, rn. Cantemir în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități”.  După finalizarea instruirilor în cadrul Laboratorului mobil de orientare profesională și personală realizate de către Asociația Obștească „AZI” în consorțiu cu Asociația Obșteasca ”Speranța Tinerilor Goteșteni”, acesta a fost înregistrat la Direcția pentru Ocuparea Forței de Muncă Cantemir cu statut de șomer.

Tânărul a avut marele noroc într-o perioadă scurtă de timp să fie angajat în calitate de operator la Banca Comercială ”Victoriabank” din Cantemir, unde activează și primește multă satisfacție de la munca prestată zi de zi clienților, stima și respectul din partea administrației și colegilor de serviciu.

Daniel fiind persoană cu dizabilități a beneficiat de îndemnizație unică în mărime de un salariu mediu pe economie și lunar primește indemnizație de acoperire a cheltuelilor de transport, fiind susținut și motivat de Direcția pentru Ocuparea Forței de Muncă Cantemir.

Suntem recunoscători Băncii Comerciale ”Victoriabank” că susțin și promovează forța de muncă diversificată incluzând și persoanele cu dizabilități, asigurând un mediu de lucru incluziv și accesibil.

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedie prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.

Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova

Dofm Cantemir
Asociația Obșteasca ”Speranța Tinerilor Goteșteni”

Evaluați articolul