Activitatea de fitness pentru fete/femei refugiate din r-nul Cahul.

Centrul de sport și agrement din satul Văleni oferă activități de fitness pentru fete / femei refugiate și non refugiate din sat. Văleni, r-nul Cahul.

Scopul acestor întâlniri este de a crește coeziunea socială între refugiați și membrii comunităților gazdă și integrarea socială și economică. inclusiv femeile și alte grupuri vulnerabile cu sprijinul Administrației Publice Locale Văleni, Centrului de sport și agrement din sat. Văleni și localnicii.

Acest spațiu a devenit prietenos datorită proiectului ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir, impolementat de Asociația Obștească ”AZI” care a dotat sala cu echipamentul necesar pentru petrecerea actiităților. Aceste activități ne ajută să fim mai aproape de refugiați și localnici, să le cunoaștem nevoile, să intervenim imediat în situații de risc.

Relația dintre fitness, sănătate și bunăstare, sănătatea în accepțiunea modernă și beneficiile recreării fizice, tipuri de activitate sportivă, exerciții de flexibilitate, plan alimentar și complexul de exerciții pentru un corp sănătos, postură corectă, gândire sănătoasă au fost unele din temele abordate la activități.

Obiectivul general al proiectului este de a contribui la consolidarea capacităților OSC-urilor din regiune, de a oferi informații imediate și pe termen mediu și srijin psihosocial copiilor, fetelor/femeilor refugiate din Ucraina și situate în mun. Cahul, în satele raioanelor Cahul și Cantemir.

Articol disponibil acum și pe:
instagram – https://www.instagram.com/p/Co4nTdvNiTd/
facebook – https://www.facebook.com/photo?fbid=202093739166456&set=pcb.202093892499774

Proiectul ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaților din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. ”AZI” și finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns