Abilitare prin libera exprimare a persoanelor cu dizabilități din raionul Cahul și Cantemir

În cadrul proiectului „Abilitare prin libera exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir”, în luna ianuarie au mai fost organizate 3 workshop-uri de instruire în 3 localități: comuna Zărnești, satul Crihana Veche, satul Slobozia Mare.
Participanții în cadrul workshop-urilor au reușit să învețe:
  • Cum să scrie un demers;
  • Cum să editeze, ba chiar mai mult cum să elaboreze un video;
  • Ce este o știre, care site-uri de fapt ar trebuie de urmărit, care ar fi sursele de încredere.
Totodată, a fost organizată o activitate de documentare a unui tânăr: Mihai Dumitru inginer IT-persoană cu dizabilitate care are propria afacere. Fiind originar din satul Slobozia Mare,raionul Cahul, tânărul până a începe perioada de pandemie a lucrat în România după, a fost nevoit să se reîntoarcă acasă. Dar totuși, tânărul a continuat lucrul în mediul online( domeniul IT). Mihai este un tânăr ambițios, inteligent care este mereu sprijinit și încurajat de către membrii familiei, în special de către soția lui. El este un exemplu bun pentru satul său, mai ales pentru tinerii din localitatea sa.
Activitățile au fost organizate în colaborare cu experții în domeniu de la portalul media ziuadeazi.md
Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitate exclusivă a proiectului ”Abilitare prin libera Exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir, implementat de A.O ”AZI” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns