Informăm și susținem

Salutare, salutare!!!

Venim să vă aducem vești noi din experiența noastră de lucru cu, consorțiile în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități”.


În cadrul Laboratorului mobil de orientare profesională și personală a tinerilor cu dizabilități din regiunea de Sud a Republicii Moldova, cele două cele două organizații
Asociația Obșteasca ”Speranța Tinerilor Goteșteni” și Asociația Obștească ”EcoScut” au informat cetățenii din satele Văleni, Giurgiulești și Crihana Veche din rn. Cahul și satele Gotești, Constantinești și Flămânda din rn. Cahul, prin intermediul unor pliante informative despre beneficiile angajării în câmpul muncii, unde ne putem adresa în cazul în care dorim să ne angajăm în câmpul muncii și ce pași trebuie să urmăm pentru a ne îndeplini scopul.

                               

Prin intermediul informării cetățenilor despre importanța angajării în câmpul muncii inclusiv a persoanelor cu dizabilități, urmăm drept scop integrarea persoanelor vulnerabile, din diferite puncte de vedere, în societate și susținem voința și dorința celor care doresc să contribuie la dezvoltarea societății.

 

Articol disponibil acum și pe: 

facebook: https://www.facebook.com/photo?fbid=289838683725294&set=pcb.289838813725281

instagram: https://www.instagram.com/a.o.azi/

 

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de de Suedie prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova
Muzeul de Istorie si Etnografie Valeni

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns