Tineri implicați în activitățile din cadrul proiectului „Abilitare prin libera exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir”

Tinerii din grupurile Locale din comuna Gotești și comuna Ciobalaccia-r-nul Cantemir în luna februarie au participat în cadrul workshop-urilor organizate de către A.O.”AZI”  împreună cu reprezentanți ai portalului  media ziuadeazi.md,  în cadrul proiectului „Abilitare prin libera exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir”.

Tinerii din comuna Ciobalaccia la aceste instruiri  au învățat despre:

  • elaborarea unor video-uri de scurt-metraj calitative chiar de pe telefon, însă  tinerii din Grupul Local Gotești au învățat despre :
  • ce este o știre,
  • cum se face o știre,
  • care sunt întrebările la care ar trebui să răspundă o știre,
  • ce sunt știrile false,
  • cum ne putem da seama că de fapt acest site ne oferă știri false?

În cadrul workshop-urilor s-a observat că tinerii sunt interesați, activi și chiar au dorința de a se implica activ în activitățile ce sunt organizate ce duc  schimbarea comunității.

Activitățile au fost organizate cu respectarea măsurilor de siguranță COVID-19(măști, dezinfectant,  distanța, etc).

 

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitate exclusivă a proiectului ”Abilitare prin libera Exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir, implementat de A.O ”AZI” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns