Taekwon-do, de la autoapărare la artă

Activitate după activitate învățăm să ne controlăm emoțiile și acțiunilea, să le gestionăm corect, astfel încât să putem face față stresului și traumelor care au lăsat un impact în viața noastra și ar putea fi un imbold declanșator de reacții negative.

Prin intermediul proiectului ” Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir”, beneficiarii direcți – fete/femei refugiate din Ucraina dar și fete/femei din rn. Cahul – au posibilitatea de a se autoeduca urmărind exemple și învățând de la experți în domeniu.

Autoapărare nu este doar un set de reguli și exerciții prestabilite pentru a te putea apăra de agresor, dar și o artă în care ai posibilitatea de a te cunoaște și ați îmbunătăți capacitățile de răspuns la situații stresante, declanșate pe moment sau care vin ca răspuns din trecut.

Activitățile de taekwon-do implică nu doar elemente din sportul propriu zis, dar și reguli și manifestări care educă și echilibrează spiritul și stările interioare. Clubul Sportiv Taekwon-do ”DINAMIC” este suportul nostru în implementarea proiectului și educarea unei discipline și  echilibru emoțional și fizic.

Articol disponibil acum și pe:
instagram – https://www.instagram.com/p/CpBIvpNt1QB/
facebook – https://www.facebook.com/photo/?fbid=203031189072711&set=pcb.203034989072331

Proiectul ”Integrarea socială și culturală a refugiaților din raioanele Cahul și Cantemir” în sprijinul comunităților gazdă și refugiaților din Ucraina in Moldova, este implementat de A.O. ”AZI” și finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului ,,Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”
#CooperareGermană #DezvoltareRegională #GIZMoldova #MLPS #GIZMoldova
GIZ Moldova

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns