Lansarea Сampaniei „Oameni care inspiră”

Asociația Obștească „AZI”   începând cu luna martie 2021 lansează Сampania „Oameni care inspiră”.

Această activitate este organizată în cadrul proiectului „Abilitare prin libera exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir”.

Cel care dă startul Campaniei este Ion Preuteasă -persoană cu dizabilitate, satul Burlacu, rn.Cahul-propria afacere(Ghișeu-Xerox).

Așa cum spunea Ion: „Însăși dizabilitatea m-a ajutat să-mi descoper abilitățile”, deaceea noi ca Asociație, împreună cu experții în domeniu de la portalul media ziuadeazi.md  dorim de a face vocea persoanelor cu dizabilități auzită, de a discuta cu aceste persoane despre succesele lor, problemele cu care se confruntă, cu ce poate ajuta comunitatea astfel de persoane cu nevoi speciale și ce a făcut defapt în comunitatea lor.

Scopul acestei activități este de a spori vizibilitatea persoanelor cu nevoi speciale în comunitate prin intermediul media, de a încuraja persoana cu dizabilități să vorbească. Comunitățile, cetățenii să conștientizeze că persoanele cu dizabilități pot fi parte a comunității, pot contribui, sunt valoroase. Aceste emisiuni vor posta persoana pozitivă într-o lumină pozitivă, prin prizma abordării drepturilor nu prin milă.

Actvitate realizată cu respectarea măsurilor de siguranță COVID-19(mască, dezinfectant, mănuși,etc.)

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitate exclusivă a proiectului ”Abilitare prin libera Exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir, implementat de A.O ”AZI” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Evaluați articolul
Împărtășește cu prietenii
Asociatia Obsteasca AZI
Lasă un răspuns