Lansarea Сampaniei „Oameni care inspiră”

Asociația Obștească „AZI”   începând cu luna martie 2021 lansează Сampania „Oameni care inspiră”.

Această activitate este organizată în cadrul proiectului „Abilitare prin libera exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir”.

Cel care dă startul Campaniei este Ion Preuteasă -persoană cu dizabilitate, satul Burlacu, rn.Cahul-propria afacere(Ghișeu-Xerox).

Așa cum spunea Ion: „Însăși dizabilitatea m-a ajutat să-mi descoper abilitățile”, deaceea noi ca Asociație, împreună cu experții în domeniu de la portalul media ziuadeazi.md  dorim de a face vocea persoanelor cu dizabilități auzită, de a discuta cu aceste persoane despre succesele lor, problemele cu care se confruntă, cu ce poate ajuta comunitatea astfel de persoane cu nevoi speciale și ce a făcut defapt în comunitatea lor.

Scopul acestei activități este de a spori vizibilitatea persoanelor cu nevoi speciale în comunitate prin intermediul media, de a încuraja persoana cu dizabilități să vorbească. Comunitățile, cetățenii să conștientizeze că persoanele cu dizabilități pot fi parte a comunității, pot contribui, sunt valoroase. Aceste emisiuni vor posta persoana pozitivă într-o lumină pozitivă, prin prizma abordării drepturilor nu prin milă.

Actvitate realizată cu respectarea măsurilor de siguranță COVID-19(mască, dezinfectant, mănuși,etc.)

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitate exclusivă a proiectului ”Abilitare prin libera Exprimare a persoanelor cu dizabilități din raioanele Cahul și Cantemir, implementat de A.O ”AZI” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Evaluați articolul